Plafondlampen voor buiten

Plafondlampen buiten

Heeft u een overkapping in uw tuin en wilt u in het donker ook voldoende kunnen zien terwijl u in de tuin zit? Dan kunt u plafondlampen ook buiten onder de overkapping laten plaatsen. Bij MS Tuintechniek bieden we u diverse opties voor het realiseren van tuinverlichting. Met plafondlampen die buiten geplaatst worden kunt u weer de gehele avond eten, borrelen en genieten van gezelligheid in voldoende licht.

Diverse opties voor buitenverlichting

De verlichting van uw tuin verloopt doorgaans natuurlijk. Veel mensen houden ervan om te genieten van de zon in de tuin. Om een warme zomeravond kan het ook zo zijn dat u nog van uw tuin wilt genieten. Dan kunt u verlichting gebruiken. Veel tuinverlichting kan ongezellig overkomen. Als u MS Tuintechniek inschakelt kunnen we niet alleen plafondlampen buiten plaatsen, maar ook sfeer creëren.

Maak uw overkapping sfeervol

Bij plafondlampen voor buiten denken veel mensen aan ongezellige lampen die veel licht geven. Wij kunnen lampen met diverse felheden en uitstralingen monteren. U geniet hierbij van diverse opties. Zo kunnen we verlichting verwerken in een overkapping. Vaak zijn dit lampen zoals spots. Combineer dit met een andere dienst van ons door ons ook overkappingen op maat te laten maken. Vaak kunnen we bij verschillende overkappingen ook wandlampen monteren die weer een andere sfeer kunnen geven.

Sfeerverlichting en plafondlampen buiten in de tuin

Als u graag voldoende verlichting wenst onder uw overkapping, kunnen we felle plafonnières vervangen door sfeerverlichting. Dit hoeft niet per se aan de wand gemonteerd te worden. Plafondlampen voor buiten zijn namelijk in allerlei vormen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle kroonluchter van roestvrijstaal. De lampen die in de fitting bevestigd worden kunnen ook voor felheid of juist voor sfeer zorgen. Afhankelijk van uw voorkeuren kunnen we dit bij installatie aanpassen.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Bedien uw lampen in de tuin op een unieke manier

De bediening van de plafondlampen voor buiten kunnen we ook naar wens aanpassen. Zo kunnen we de verlichting koppelen aan een bewegingssensor. Hierdoor geniet u altijd van voldoende licht wanneer u dit nodig heeft. Ook is het mogelijk om een andere soort sensor te monteren. Dit kan bijvoorbeeld een lichtsensor zijn. Hiermee gaan de lampen aan wanneer het donker wordt. Zo heeft u altijd voldoende licht onder uw overkapping.

Bent u benieuwd wat voor verlichting MS Tuintechniek voor uw overkapping in huis heeft? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kijken hoe we uw wensen voor de tuin het best kunnen realiseren.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.