Collectief schuttingen

Collectief schuttingen plaatsen

Wilt u collectief schuttingen laten plaatsen? Dat is mogelijk als u MS Tuintechniek inschakelt! Wij kunnen alle types en soorten schuttingen voor u plaatsen. Denk aan schermen van douglas hout, vuren hout, hardhout, composiet of grenen geïmpregneerd hout, maar ook losse planken van (Zweeds) rabat die zowel verticaal als horizontaal geplaatst kunnen worden. Het grote voordeel van collectief schuttingen plaatsen is dat u de kosten met uw buren deelt, waardoor de prijs lager uitvalt. Collectief schuttingen plaatsen doen wij vaak in combinatie met grondwerk. Dit doen we voor een nog scherper tarief! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor collectief schuttingen plaatsen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken hiervoor? Neem contact met ons op en laat ons weten hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn!

Collectief schuttingen laten plaatsen in combinatie met grondwerk

Naast dat wij collectief schuttingen plaatsen, kunnen we ook collectief grondwerk verrichten. Vanuit de bouw is er in de meeste gevallen enkel bouwzand aangebracht in de tuin. Hier kan niet direct een tuin op worden aangelegd. De grond moet eerst verbeterd worden door middel van het juiste grondwerk. En door dit, net als bij de schuttingen, collectief te regelen bespaart u ook voor het grondwerk aanzienlijk op de kosten! Dat is zeker de moeite waard. Ook omdat wij u dan nog een scherper tarief bieden. Informeer hier gerust naar.

Wanneer collectief uw schuttingen regelen?

Nieuwbouwwoningen hebben vaak nog geen bruikbare tuinen. Ook hebben ze in veel gevallen nog geen schuttingen. Wanneer u en uw buren allemaal een schutting willen, is het aan te raden om dit collectief aan te schaffen. Niet alleen omdat u de kosten dan deelt, maar ook omdat u op deze manier met uw buren een mooie uniforme uitstraling creëert. Natuurlijk kunt u ook als u al een schutting heeft de keuze maken om collectief schuttingen te laten plaatsen. Zo creëert u een uniforme uitstraling met uw buren. In dat geval zal de oude schutting verwijderd en afgevoerd moeten worden. Ook dat doen we bij MS Tuintechniek. Wij nemen hiervoor alle werkzaamheden uit handen, van a tot z. Hierdoor wordt u als klant compleet ontzorgt.

Voordelen van een schutting

Collectief schuttingen plaatsen heeft veel voordelen. Als u en uw buren een schutting hebben, maakt dit de tuinafscheiding duidelijk. Ook zorgt een schutting voor veiligheid en geeft het u privacy. Zeker in nieuwbouwtuinen, waar de beplanting nog niet voldoende kans heeft gehad om hoog of dicht te groeien, is een schutting van groot belang om de privacy te waarborgen. Maar ook voor rijtjeshuizen zijn schuttingen onmisbaar om toch van privacy te kunnen genieten wanneer u lekker wilt relaxen in uw tuin.

Wij maken schuttingen van duurzaam hout

Wanneer u door ons collectief schuttingen laat plaatsen, kunt u kiezen uit allerlei soorten schuttingen. Wat alle schuttingen gemeen hebben, is dat ze gemaakt zijn van hout. En dat voor alle schuttingen hout van hoge kwaliteit gebruikt wordt. Het hout dat wij gebruiken is namelijk FSC en PEFC gecertificeerd. Onze schuttingen zijn voor lange tijd stevig en blijven mooi. U kunt er dus nog lang van genieten.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Alles wordt naar wens geleverd

Bepaal, uiteraard samen met uw buren, hoe uw ideale schutting eruit komt te zien en wij komen collectief de schuttingen plaatsen. Wilt u de schutting in een onopvallende uitstraling? Dan kunnen wij het hout zo behandelen dat uw schutting zwart of groen wordt. We bieden u diverse opties voor de houtsoort van uw schuttingen en de afwerking van het hout. Ook is het mogelijk om openingen of vensters in de schutting te laten realiseren. En diverse formaten schuttingen zijn mogelijk. Uw wensen staan bij ons centraal!

Neem contact op voor collectief schuttingen plaatsen

Wilt u collectief schuttingen laten plaatsen door de ervaren hoveniers van MS Tuintechniek? Bel naar 0610103820 of stuur een e-mail naar info@mstuintechniek.nl. Bij ons bent u verzekerd van een scherpe prijs! Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van collectief schuttingen plaatsen? Neem ook dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

M. Sullivan Tuintechniek