Vlonders

Vlonders

Wilt u een prachtig natuurlijk terras in uw tuin? Dan kunt u MS Tuintechniek vragen voor de aanleg van vlonders. Met vlonders kunnen we namelijk een natuurlijke uitstraling geven aan uw tuin of de bodem onder uw overkapping. We houden hierbij altijd rekening met de ligging van uw tuin. Uiteraard nemen we bij de aanleg van een vlonder ook uw voorkeuren mee in het ontwerp.

Wat is een vlonder?

Een vlonder is een manier van bodem bedekken met houten materialen. We gebruiken hiervoor vlonderplanken van hout die we op een speciale manier leggen. Als resultaat kunt u genieten van een prachtig houten terras dat soms op een verhoging ligt. U kunt vaak kiezen uit diverse houtsoorten voor de vlonderplanken. Ook bieden we u opties binnen het patroon dat we leggen. Wel is het uitermate belangrijk dat u een professional zoals de specialisten van MS Tuintechniek uw vlonder laat realiseren. Zo bent u verzekerd van vlonders met een lange levensduur.

Een vlonder vakkundig laten aanleggen

We kunnen een vlonder realiseren als onderdeel van uw tuinontwerp. Vaak combineren we dan het aanleggen van een vlonder met het nodige grondwerk. Het is namelijk belangrijk dat de grond gelijk is. Verder is het aanbrengen van worteldoek essentieel. Hiermee voorkomen we namelijk dat er onkruid door de vlonder heen groeit en de betrouwbaarheid en stabiliteit aantast. Onkruid kan namelijk een aanzienlijk effect hebben op het hout waar vlonders van gemaakt zijn.

Advies over onderhoud

Een andere belangrijk factor die vlonders kan aantasten is vocht. Op vochtige plekken kunnen algen vormen. Hierdoor kan een vlonder snel glad worden. Wanneer we een vlonder bij u komen aanleggen, dan zullen we u hierover adviseren. Het is namelijk mogelijk om algenvorming te voorkomen. U kunt hiervoor het hout behandelen met specifieke olie. Dit kan wisselen per houtsoort. Ook kunt u hiermee natuurlijke vergrijzing van het hout voorkomen.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Vlonders op maat en van hoge kwaliteit

Wij kunnen vlonders aanleggen als onderdeel van een volledige tuinaanleg. We volgen hierbij een ontwerp. Het ontwerp van de vlonder zelf kunnen we aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we een specifieke houtsoort gebruiken of een bepaald patroon leggen met de vlonderplanken. We kunnen u hierin ook adviseren over de stijl en houtsoort die het best bij uw tuin passen. Daarbij bent u wel verzekerd van kwaliteit. We werken namelijk alleen met hout van hoge kwaliteit. Hierdoor is een vlonder van MS Tuintechniek altijd betrouwbaar en duurzaam.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.