Zwembaden

Zwembaden aanleg door MS Tuintechniek

Wilt u graag een zwembad in uw tuin? MS Tuintechniek is dé specialist in het aanleggen van zwembaden. Wij verzorgen het grondwerk indien u een inbouwzwembad wilt, we regelen de drainage en we voeren elektra werkzaamheden uit voor de aanleg van uw zwembad, zoals het aansluiten van de verlichting of een filtersysteem, warmtepomp of elektrisch afdeksysteem. Daarnaast doen we ook nog de afwerking rondom het zwembad, zodat uw zwembad er prachtig bij ligt. Hiervoor kunt u kiezen uit zwembad randtegels of een vlonder in diverse materialen. Bij ons vindt u alles voor de aanleg van zwembaden onder één dak. Dus wilt u lekker kunnen ontspannen in uw eigen privézwembad? Neem contact op met MS Tuintechniek en wij realiseren uw droomzwembad voor u!

Monoblok zwembaden

Wij richten ons op de levering en plaatsing van monoblok zwembaden. Dit zijn zwembaden die uit één stuk vervaardigd zijn. Het voordeel van een monoblok zwembad is dat deze snel geplaatst kan worden, gemakkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft. Daarnaast is de aanleg van monoblok zwembaden aanzienlijk goedkoper dan als u bijvoorbeeld een betonnen zwembad laat plaatsen.

Alles naar wens

Bij de aanleg van zwembaden stellen wij de wensen van de klant altijd voorop. Welke afwerking heeft uw voorkeur? Zwembad randtegels of een vlonder in composiet, bamboe of hardhout? Wilt u uw zwembad voorzien van een elektrisch afdeksysteem? Of een filtersysteem? En hoe zit het met de verlichting rondom uw zwembad? Wij kunnen dit allemaal naar wens voor u regelen. Uiteraard kunnen we u hierin ook uitstekend adviseren.

Voordelen zwembaden aanleg door MS Tuintechniek

Bij MS Tuintechniek hebben we ontzettend veel ervaring in de aanleg van zwembaden. Door ons uw zwembad aan te laten leggen, bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. Daarbij handelen we altijd naar uw wensen. We willen een resultaat leveren dat aan al uw eisen voldoet en waar u nog jarenlang van geniet. Verder streven wij naar 100% klanttevredenheid, en vinden we het ook belangrijk om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom vindt u bij ons alles voor zwembaden aanleg onder één dak. Kies voor ons en profiteer van:

  • Snelle reactie en snelle handelingen in het voorbereidingsproces
  • Persoonlijk contact
  • 100% klantgericht
  • Kwaliteit
  • 1 partij van a tot z

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Neem contact op

Wilt u uw zwembad laten aanleggen door de professionals van MS Tuintechniek? Bel naar 0610103820 of stuur een e-mail naar info@mstuintechniek.nl. Wij staan voor u klaar om het zwembad van uw dromen te creëren en voeren het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, voor u uit. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor zwembaden aanleg? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

M. Sullivan Tuintechniek