Tuinaanleg

Wilt u een complete tuin laten aanleggen? Dan kunt u MS Tuintechniek inschakelen voor een volledige tuinaanleg. We kunnen uw tuin tot in de puntjes verzorgen.

Tuinaanleg

Wilt u een complete tuin laten aanleggen? Dan kunt u MS Tuintechniek inschakelen voor een volledige tuinaanleg. We kunnen uw tuin tot in de puntjes verzorgen. Dit betreft niet alleen de beplanting, maar ook bestrating en andere delen. We kunnen u namelijk volledig ontzorgen. We leggen uw tuin compleet aan en zorgen er hierbij voor dat we de tuin van uw dromen realiseren.

mstuintechniek

De mogelijkheden voor een tuinaanleg

We starten vaak met de tuinaanleg aan de hand van een tuinontwerp. Bij MS Tuintechniek kunnen we uw wensen voor een volledig nieuwe tuin vertalen naar een ontwerp. We proberen uw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Hierbij houden we ook rekening met uw behoeften en adviseren over milieubewuste keuzes. Als u al een tuin ingericht heeft, kunnen we ook kijken naar de mogelijkheden voor een tuinrenovatie. Zo hoeft wellicht niet de volledige tuin aangepast te worden.

Tuinrenovatie Den Haag
Tuinrenovatie Den Haag
Tuinrenovatie in Den Haag

Het belang van vakkundig grondwerk

We zorgen voor vakkundig grondwerk. Grondwerk is een essentieel onderdeel van het aanleggen van uw tuin. De tuinaanleg kan zonder goed grondwerk na een tijd verzakken. Door vakkundig grondwerk uit te voeren, kunnen we u een tuinaanleg van hoge kwaliteit garanderen. Bij grondwerk kunt u denken aan het leggen van elektriciteitskabels en het aanbrengen van drainage voor regenwater. Drainage is zeker belangrijk in tuinen met veel bestrating. Als u waterwerken in uw tuin wenst, maken we hiervoor ook de voorbereidingen al in orde.

Tuinrenovatie Den Haag

Bestrating en beplanting

Vanuit het nodige grondwerk kunnen de onderdelen zoals bestrating, beplanting en andere delen van een tuinaanleg verzorgen. We kunnen vrijwel alle onderdelen van uw tuin voorzien van bestrating. Dit kan een oprit zijn, maar ook prachtige sierbestrating of een terras. Daarbij kunnen we ook direct bloembakken creëren. Uiteraard kunnen we ook alle beplanting voorzien. We houden hierbij rekening met de lichtval in uw tuin en uw voorkeuren.

Houten constructies

De tuinaanleg kan in veel gevallen pas compleet zijn wanneer we de juiste constructies hebben geplaatst. Uiteraard kunnen we een prachtige schutting realiseren voor privacy of een sierlijk tuinhek ter decoratie. Verder kunnen we ook andere constructies van hout realiseren. Zo kunnen we een vlonder aanleggen of een houten overkapping op maat maken. Hierbij maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw tuin.

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek

Bij MS Tuintechniek voeren we alle onderdelen van een tuinaanleg uit. Enkel bij zeer specialistische werkzaamheden schakelen we andere professionals in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van een sauna in een wellness tuin.

‘De enige manier om goed werk te leveren is om te doen waar
je van houdt’

Martin Sullivan

0
Tevreden Klanten
0
Projecten Afgemaakt
0 +
Jaar Ervaring
0
Klanten Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.