Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wilt u een complete tuin laten aanleggen? Dan kunt u MS Tuintechniek inschakelen voor een volledige tuinaanleg. We kunnen uw tuin tot in de puntjes verzorgen. Dit betreft niet alleen de beplanting, maar ook bestrating en andere delen. We kunnen u namelijk volledig ontzorgen. We leggen uw tuin compleet aan en zorgen er hierbij voor dat we de tuin van uw dromen realiseren.

De mogelijkheden voor een tuinaanleg

We starten vaak met de tuinaanleg aan de hand van een tuinontwerp. Bij MS Tuintechniek kunnen we uw wensen voor een volledig nieuwe tuin vertalen naar een ontwerp. We proberen uw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Hierbij houden we ook rekening met uw behoeften en adviseren over milieubewuste keuzes. Als u al een tuin ingericht heeft, kunnen we ook kijken naar de mogelijkheden voor een tuinrenovatie. Zo hoeft wellicht niet de volledige tuin aangepast te worden.

Het belang van vakkundig grondwerk

We zorgen voor vakkundig grondwerk. Grondwerk is een essentieel onderdeel van het aanleggen van uw tuin. De tuinaanleg kan zonder goed grondwerk na een tijd verzakken. Door vakkundig grondwerk uit te voeren, kunnen we u een tuinaanleg van hoge kwaliteit garanderen. Bij grondwerk kunt u denken aan het leggen van elektriciteitskabels en het aanbrengen van drainage voor regenwater. Drainage is zeker belangrijk in tuinen met veel bestrating. Als u waterwerken in uw tuin wenst, maken we hiervoor ook de voorbereidingen al in orde.

Bestrating en beplanting

Vanuit het nodige grondwerk kunnen de onderdelen zoals bestrating, beplanting en andere delen van een tuinaanleg verzorgen. We kunnen vrijwel alle onderdelen van uw tuin voorzien van bestrating. Dit kan een oprit zijn, maar ook prachtige sierbestrating of een terras. Daarbij kunnen we ook direct bloembakken creëren. Uiteraard kunnen we ook alle beplanting voorzien. We houden hierbij rekening met de lichtval in uw tuin en uw voorkeuren. Bij MS Tuintechniek voeren we alle onderdelen van een tuinaanleg uit. Enkel bij zeer specialistische werkzaamheden schakelen we andere professionals in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van een sauna in een wellness tuin.

Houten constructies

De tuinaanleg kan in veel gevallen pas compleet zijn wanneer we de juiste constructies hebben geplaatst. Uiteraard kunnen we een prachtige schutting realiseren voor privacy of een sierlijk tuinhek ter decoratie. Verder kunnen we ook andere constructies van hout realiseren. Zo kunnen we een vlonder aanleggen of een houten overkapping op maat maken. Hierbij maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw tuin.

tuin aanleg

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek

Bij MS Tuintechniek voeren we alle onderdelen van een tuinaanleg uit. Enkel bij zeer specialistische werkzaamheden schakelen we andere professionals in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van een sauna in een wellness tuin.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.