Tuinverlichting

Tuinverlichting

Wilt u kunnen genieten van een optimale sfeer in uw tuin? Dan kunnen we bij MS Tuintechniek u helpen met de best passende tuinverlichting. We kunnen uw tuin voorzien van diverse typen led verlichting. Naar uw wensen stellen we een passend verlichtingsplan op en kunt u rekenen op duurzame verlichting. Laat ons niet alleen sfeer creëren in uw tuin, maar ook de wandelpaden veilig verlichten.

Kies voor sfeer in uw tuin

Tuinverlichting is een onderdeel van de tuininrichting waar veel mensen niet veel aandacht aan besteden. Wanneer u echter sfeer wilt creëren in de tuin, is verlichting essentieel. Zo kunt u op een warme zomeravond ook in het donker nog heerlijk genieten van het buiten zijn. De juiste verlichting helpt er dan bij om een ontspannen sfeer te creëren. Niet alle tuinverlichting is namelijk bestemd voor het verlichten van paden voor veiligheid.

Tuinverlichting MS Tuin

Veiligheid en sfeer

Tuinverlichting kan voor zowel veiligheid als sfeer zorgen. U kunt met verlichting een looppad verlichten. Zo wordt de kans op struikelen kleiner. Daarnaast kunt u met verlichting met een bewegingssensor voor uw voordeur altijd zien wie er aanbelt. Een andere functie die tuinverlichting kan hebben is het creëren van sfeer. Bij MS Tuintechniek kunnen we geheel naar uw wensen uw tuin sfeervol verlichten.

Bediening en activatie geheel naar wens

Naast dat we diverse opties bieden voor het realiseren van sfeervolle tuinverlichting, kunnen we ook praktische opties bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opties voor het bedienen van de verlichting. Zo is het mogelijk om de tuinverlichting aan te laten gaan wanneer een sensor beweging detecteert. Ook kunnen we de verlichting op een vaste tijdschakelaar laten functioneren.

Tuinverlichting die bij uw tuin past

Ziet u graag dat een deel van of alle tuinverlichting aan gaat wanneer het donker wordt? Dan kunnen we ook verlichting realiseren met een lichtsensor. Deze verlichting activeert wanneer er te weinig licht wordt gedetecteerd door de sensor. We bespreken van tevoren graag welke opties het best bij u passen. Dit kan bijvoorbeeld wanneer we een tuinontwerp maken.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Word weer verliefd op de sfeer van uw tuin

Bent u uitgekeken op uw tuin zit u in de avond minder ontspannen buiten? Dan kunt u overwegen om de tuinverlichting te laten aanpakken door MS Tuintechniek. We kunnen u uitstekend adviseren over de best passende tuinverlichting voor uw situatie. Daarbij kan de verlichting ook een onderdeel zijn van een ruimere tuinrenovatie. Met een volledige tuinrenovatie wordt u weer verliefd op uw tuin terwijl we zo min mogelijk onderdelen vervangen.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.