Houtwerk

Verschillende mogelijkheden met houtwerk

Houtwerk

Houtwerk geeft uw tuin een warme, levendige en natuurlijke uitstraling. In veel tuinen is hout terug te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tuinhuis, vlonder of houten schutting? MS Tuintechniek kan vrijwel ieder soort houtwerk voor u realiseren. 

Wij gaan professioneel en vakkundig te werk, waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat.

Hovenier Den Haag
Hovenier Voorburg

Houtwerk door MS Tuintechniek

Bij MS Tuintechniek maken we enkel gebruik van duurzaam hout dat aan strenge eisen voldoet. Het hout waarmee we werken is dan ook FSC & PEFC-gecertificeerd. Onze vakmensen hebben veel ervaring, waardoor we u veel mogelijkheden kunnen bieden. Wilt u een tuinhuisje laten realiseren of wenst u een vlonder in de tuin? Onze specialisten kunnen het voor u realiseren! Wij leveren maatwerk, waardoor het eindresultaat perfect op uw wensen en op de tuin aansluit.

Onze werkwijze

Omdat wij maatwerk leveren, brengen we uw wensen uitvoerig in kaart. Daarnaast komen we graag bij u langs om de huidige situatie te beoordelen. Zo zijn we beter in staat om u advies te geven. We kunnen bijvoorbeeld rekening houden met waar de zon opkomt en waar de zon ondergaat. Indien u ons vraagt om een ontwerp te maken, houden we daadwerkelijk overal rekening mee!

houtwerk pergola
Tuinaanleg Zoetermeer
Overkapping op maat

De tuin wordt een verlenging van uw woning

Door middel van houtwerk veranderen we uw tuin in een verlenging van uw woning. We kunnen bijvoorbeeld een houten overkapping realiseren, zodat u ieder seizoen van de buitenlucht kunt genieten. Met een gezellige schuur of een overkapping kunt u zelfs als het regent nog van de tuin genieten.

Hout in de tuin: de voordelen

Houtwerk kent veel voordelen. Omdat onze vakmensen het hout goed kunnen bewerken, kunnen we maatwerk leveren. We kunnen bijvoorbeeld een tuinhuisje realiseren dat perfect bij de uitstraling van uw woning past. Daarnaast is hout een duurzaam materiaal en is het relatief goedkoop. Bovendien heeft het materiaal een zeer warme en natuurlijke uitstraling. Hout past goed bij een groene tuin, maar misstaat ook niet in een tuin met bestrating.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u houtwerk in uw tuin laten realiseren? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen en de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Op basis van uw wensen werken we een ontwerp uit. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan gaan onze vakmensen snel voor u aan de slag.

0
Tevreden Klanten
0
Projecten Afgemaakt
0 +
Jaar Ervaring
0
Klanten Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.