Houtwerk

Houtwerk

Houtwerk geeft uw tuin een warme, levendige en natuurlijke uitstraling. In veel tuinen is hout terug te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tuinhuis, vlonder of houten schutting? MS Tuintechniek kan vrijwel ieder soort houtwerk voor u realiseren. Wij gaan professioneel en vakkundig te werk, waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat.

Onze werkwijze

Omdat wij maatwerk leveren, brengen we uw wensen uitvoerig in kaart. Daarnaast komen we graag bij u langs om de huidige situatie te beoordelen. Zo zijn we beter in staat om u advies te geven. We kunnen bijvoorbeeld rekening houden met waar de zon opkomt en waar de zon ondergaat. Indien u ons vraagt om een ontwerp te maken, houden we daadwerkelijk overal rekening mee!

tuin aanleg

Houtwerk door MS Tuintechniek

Bij MS Tuintechniek maken we enkel gebruik van duurzaam hout dat aan strenge eisen voldoet. Het hout waarmee we werken is dan ook FSC & PEFC-gecertificeerd. Onze vakmensen hebben veel ervaring, waardoor we u veel mogelijkheden kunnen bieden. Wilt u een tuinhuisje laten realiseren of wenst u een vlonder in de tuin? Onze specialisten kunnen het voor u realiseren! Wij leveren maatwerk, waardoor het eindresultaat perfect op uw wensen en op de tuin aansluit.

  • Vlonders
  • Overkappingen
  • Pergola’s
  • Bergingen
  • Houten meubels op maat
  • Ombouw voor de kliko’s
  • Buitenhaarden

De tuin wordt een verlenging van uw woning

Door middel van houtwerk veranderen we uw tuin in een verlenging van uw woning. We kunnen bijvoorbeeld een houten overkapping realiseren, zodat u ieder seizoen van de buitenlucht kunt genieten. Met een gezellige schuur of een overkapping kunt u zelfs als het regent nog van de tuin genieten.

Hout in de tuin: de voordelen

Houtwerk kent veel voordelen. Omdat onze vakmensen het hout goed kunnen bewerken, kunnen we maatwerk leveren. We kunnen bijvoorbeeld een tuinhuisje realiseren dat perfect bij de uitstraling van uw woning past. Daarnaast is hout een duurzaam materiaal en is het relatief goedkoop. Bovendien heeft het materiaal een zeer warme en natuurlijke uitstraling. Hout past goed bij een groene tuin, maar misstaat ook niet in een tuin met bestrating.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u houtwerk in uw tuin laten realiseren? Neem dan contact met ons op, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen en de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Op basis van uw wensen werken we een ontwerp uit. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan gaan onze vakmensen snel voor u aan de slag.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Benieuwd wie wij zijn

Professionele tuinaanleg, dat is waar het bij ons om draait. Door vakkennis en ervaring kunnen wij u voorlichten over de mogelijkheden om voor u een bijzondere tuin te creëren. Ons bedrijf kan het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, van u overnemen. Van Tuindesign tot renovatie en onderhoud.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.