Tuinontwerp

Een nieuwe tuin van A tot Z.

Tuinontwerp

Wilt u een geheel nieuwe tuin laten ontwerpen? Dan kunt u uitstekend terecht bij MS Tuintechniek voor uw tuinontwerp. We kunnen uw nieuwe tuin volledig naar wens ontwerpen. We maken hiervoor graag kennis met u. Het maakt voor het tuinontwerp ook niet uit wat voor soort tuin u wenst. Wij realiseren graag de tuin van uw dromen. We kunnen de tuin namelijk niet alleen ontwerpen, maar ook volledig aanleggen.

Tuinontwerpen Rotterdam

We verwerken al uw wensen in het tuinontwerp

Wanneer u ons inschakelt voor een tuinontwerp, kunnen we de tuin die u wenst ontwerpen. U kunt ons een losse indicatie geven zoals een kindvriendelijke tuin of een onderhoudsvrije tuin. Het soort tuin kan een uitgangspunt zijn waarmee we het uiteindelijke ontwerp uitwerken. We beginnen met het maken van een tuinontwerp naar aanleiding van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen aan ons doorgeven. Zo kunt u bijvoorbeeld ook aangeven dat u graag een moestuin wenst.

Tuinontwerpen Rotterdam
Hoveniersbedrijf Den Haag

Ontwerp tot in detail

Een tuinontwerp van MS Tuintechniek bevat niet alleen alles wat u wenst. Wij zoeken namelijk naar de beste onderdelen die samen een mooi geheel vormen. Hierbij letten we op de opties die het best passen bij zowel uw wensen als behoeften. We overwegen ieder detail. Zo denken we na en overleggen we over de bestrating, beplanting, tuinverlichting en de indeling. Het zonlicht is een grote bepalende factor voor de beplanting. Verschillende planten gedijen in een zonnige tuin terwijl anderen het beter doen in de schaduw.

Duurzaamheid en milieubewuste alternatieven

Naast dat we u veel opties bieden, kunnen we dit ook voor een voordelige prijs realiseren. U bent bij ons altijd verzekerd van een voordelige prijs voor het laten aanleggen van uw tuin. Dit geldt voor zowel de bestrating als de beplanting. We houden bovendien ook rekening met de duurzaamheid en kwaliteit van de materialen. Zo werken we enkel met bestratingsmaterialen die voor een lange tijd goed blijven. We helpen u graag met het maken van milieubewuste keuzes voor u tuinontwerp.

tuinaanleg

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Nadat we al uw wensen en alle mogelijkheden hebben besproken, zullen we een passend tuinontwerp realiseren. U ontvangt van ons niet alleen het ontwerp, maar ook een offerte. Hierin vindt u alle geschatte kosten voor de tuinaanleg terug. Uiteraard is deze offerte vrijblijvend. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op met MS Tuintechniek. Laat ons de tuin van uw dromen realiseren.

0
Tevreden Klanten
0
Projecten Afgemaakt
0 +
Jaar Ervaring
0
Klanten Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.