Tuinonderhoud

Is uw tuin toe aan onderhoud? Neem dan gerust kan contact op voor onze onderhoudsmogelijkheden.

Tuinonderhoud

Het onderhouden van een tuin is veel werk, zeker wanneer u een grote tuin heeft. Kunt u het niet zelf of heeft u hier geen tijd voor? Dan kunt u al het tuinonderhoud aan MS Tuintechniek uitbesteden. We onderhouden uw tuin zoals u dat wenst. We voeren alleen de taken uit die u uitbesteedt. Verder verzorgen we de beplanting zoals de planten dat vragen. Hierdoor is uw tuin altijd in optimale conditie.

Hovenier Rotterdam

Wat houdt tuinonderhoud in?

Ons tuinonderhoud is vrij divers in invulling. U kunt namelijk zelf bepalen welke taken wij voor u uitvoeren. We kunnen vrijwel alles voor u verzorgen. Denk hierbij aan de vaak terugkerende taken zoals water geven, onkruid wieden en grasmaaien. Daarnaast kunnen we ook zwaardere taken zoals snoeiwerk verzorgen. Ook het onderhouden van bestrating en houten constructies zoals schuttingen kunt u aan ons overlaten. Zo kunnen we uw vlonders bijvoorbeeld schoonmaken en behandelen met olie.

Hovenier Nootdorp
Tuinaanleg Alphen aan den Rijn
Tuinonderhoud-Is-uw-tuin-toe-aan-onderhoud

Snoeiwerk

Vaak is snoeien de meest voorkomende taak die we uitvoeren. Snoeien is niet voor iedereen haalbaar. Soms is een boom te hoog en zijn de takken te dik. Ook het moment van het snoeien kan lastig te bepalen zijn. Daarbij durven veel mensen niet te ver terug te snoeien waardoor de planten alsmaar groter worden. We kunnen hierover onze kennis met u delen. Daarnaast beschikken we over het juiste materiaal om de grote struiken en bomen ook te snoeien. Dit kan ook onderdeel zijn van een tuinrenovatie. Zo kunnen veel ‘te grote’ planten toch blijven staan in uw tuin.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud wanneer u dat nodig heeft

Ons tuinonderhoud is niet alleen aan te passen op basis van de taken, maar ook wanneer we langskomen. Zo kunt u ons inschakelen om enkel te helpen met snoeien. Vaak gebeurt dit in het voor- of najaar afhankelijk van de planten en bomen. In het voor- en najaar kunnen we ook een uitgebreide service bieden. Hierin bereiden we uw tuin volledig voor op de komende tijd van het jaar. Zo kunnen we in het najaar de tuin winterklaar maken. In het voorjaar wordt u ontlast door een grote hoeveelheid werk uit handen te geven.

Hovenier Zoetermeer
Hovenier Voorburg
Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Diverse mogelijkheden

Verder kunnen we regelmatig langskomen voor tuinonderhoud om bijvoorbeeld het onkruid te verwijderen en het gras te maaien. U kunt ons ook inschakelen voor tuinonderhoud wanneer u op vakantie gaat. We zorgen er dan onder meer voor dat uw planten voldoende water krijgen. Wilt u weten welke mogelijkheden we verder nog kunnen bieden? Neem dan gerust contact op met MS Tuintechniek.

Hovenier Wassenaar
‘De enige manier om goed werk te leveren is om te doen waar
je van houdt’

Martin Sullivan

0
Tevreden Klanten
0
Projecten Afgemaakt
0 +
Jaar Ervaring
0
Klanten Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.