Tuinbestrating Kosten

Tuinbestrating kosten

Wilt u de bestrating in uw tuin door een professional laten uitvoeren? Dan kunt u zorgeloos genieten van uw tuin nadat MS Tuintechniek is geweest. Daarbij communiceren we transparant over de tuinbestrating en kosten. U kunt van ons een voordelige prijs verwachten terwijl we u ook verzekeren van bestrating van hoge kwaliteit. We werken namelijk zowel als hovenier als stratenmaker. Zo bent u verzekerd van een resultaat waar u lang van kunt genieten.

Tuinbestrating geheel naar wens

Bij MS Tuintechniek kunt u vertrouwen op kwaliteit. Dit realiseren we door eerst uw wensen te bespreken. We kunnen u namelijk diverse opties bieden waarbij de tuinbestrating en kosten verschillen. We bespreken de beste opties voor uw tuinontwerp terwijl we rekening houden met uw situatie, behoeften en mogelijkheden. Zo kunnen we u ook van advies voorzien op het gebied van milieubewuste keuzes op het gebied van bestrating.

Op basis van uw definitieve beslissingen voor de tuinaanleg, stellen we een offerte op. In de offerte ziet u een overzicht van de specificaties van de tuinbestrating en kosten. Op deze manier communiceren we eerlijk en transparant. Ook in het gesprek voorafgaand aan de offerte zullen we u al een beeld geven van de verwachte kosten voor de bestrating. We communiceren namelijk op dezelfde manier als dat we werken: eerlijk en transparant. Daarbij streven we altijd naar het best haalbare resultaat.

De opbouw van onze tuinbestrating kosten

Zoals vrijwel alle tuinbestrating kosten, bestaan onze kosten uit een optelsom van loonkosten en materiaalkosten. We hanteren een vaste uurprijs die niet al te veel varieert. Enige variatie wordt veroorzaakt door het soort werkzaamheden. De loonkosten bij MS Tuintechniek liggen tussen de € 25,00 en € 35,00 per uur. De grootste variabele factor in het berekenen van de prijs is het materiaal. We berekenen hierbij de kosten van de gekozen bestrating en eventueel toegevoegd ophoogzand.

We leggen namelijk niet alleen de bestrating, maar zorgen ook voor een egaal resultaat. Dit betekent dat we vaak eerst de grond egaliseren. Ook kunnen tuinbestrating kosten hoger worden door het toevoegen van luxere afwatering. We zullen u altijd een duidelijke prijsindicatie doorgeven, ongeacht welke opties u kiest. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Wilt u een duidelijk overzicht ontvangen van de tuinbestrating kosten? Neem dan gerust contact op met MS Tuintechniek. We komen vrijblijvend bij u langs om een offerte op maat op te stellen. Op deze manier kunnen we u een all-inclusive offerteprijs geven. Bij ons krijgt u geen verborgen meerkosten!

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.