Hovenier Rotterdam

Hovenier nodig in Rotterdam voor tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud?

Wilt u de aanleg of het onderhoud van uw tuin overlaten aan een hovenier in Rotterdam? Weet dan dat u kunt vertrouwen op MS Tuintechniek! Wij zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf met liefde voor het vak dat naast de aanleg en het onderhoud van tuinen ook tuinrenovaties verzorgt. We kunnen al uw wensen voor uw tuin realiseren. Ook als u bestrating voor uw tuin wilt. En dat voor een voordelige prijs! Met ons als uw hovenier in Rotterdam krijgt u de tuin waar u altijd al van droomde. En wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door mooi bij ligt!

Kies voor MS Tuintechniek als uw hovenier in Rotterdam

Onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen, dat is waar wij het voor doen. Daarom bekijken, oordelen en handelen we altijd naar de behoefte van de klant. We willen een tuin voor u realiseren die aan al uw wensen voldoet en waar u nog jarenlang van geniet. We streven dan ook naar 100% klanttevredenheid. In zowel het aanleggen als het onderhouden van tuinen hebben wij ontzettend veel ervaring. We kunnen u uitstekend adviseren over uw situatie. Bovendien bieden wij u alles onder één dak. U hoeft niet meerdere partijen in te schakelen om van uw tuin uw droomtuin te laten maken. Wij doen dit graag voor u. Kies voor MS Tuintechniek als uw hovenier in Rotterdam en profiteer van:

 • Snelle reactie en snelle handelingen in het voorbereidingsproces
 • Persoonlijk contact
 • 100% klantgericht
 • Kwaliteit
 • 1 partij van a tot z

Voor diverse diensten in te schakelen

Van het aanleggen van een prachtige tuin tot het verzorgen van uw tuin met het juiste onderhoud, u kunt ons voor alle tuinwerkzaamheden inschakelen. Daarbij bieden we u ook deskundig advies met betrekking tot de inrichting en het onderhoud van uw tuin. U profiteert bij ons dus van het volledige pakket. Kies daarom voor ons als uw hovenier in Rotterdam voor:

 • Tuinaanleg
 • Tuinrenovatie
 • Tuinonderhoud
 • Tuinontwerpen
 • Hout in de tuin
 • Verlichting
 • Bestrating

Tuinontwerp en tuinaanleg

Laat een nieuwe tuin ontwerpen door MS Tuintechniek. Met ons als uw hovenier in Rotterdam weet u zeker dat de tuin van uw dromen gerealiseerd wordt! Ook het aanleggen van een nieuwe tuin kunt u met gerust hart aan ons overlaten. We houden rekening met elk detail, en denken na over de bestrating, beplanting, tuinverlichting en indeling. Zo creëren we een prachtige tuin voor u, waar u jarenlang van zult genieten. Verder gebruiken we enkel duurzame en kwalitatieve materialen voor het aanleggen van uw tuin. Milieubewust en uw tuin gaat langer mee. En dat voor een voordelige prijs!

Tuinrenovatie door een hovenier in Rotterdam

U kunt ons ook inschakelen voor een tuinrenovatie. Dit biedt uitkomst wanneer uw tuin niet meer is wat het geweest is, maar u liever geen compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Is uw bestrating verzakt? Of zijn de planten in uw tuin zeer groot gegroeid? Dan is een uw tuin laten renoveren door een hovenier in Rotterdam de oplossing! Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die wij bieden voor het renoveren van uw tuin. We kijken in hoeverre we materialen kunnen hergebruiken, of we te groot geworden bomen of struiken kunnen snoeien en of we houten constructies moeten vervangen. Zo is uw tuin straks weer als nieuw!

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Houd uw tuin in topconditie!

Wilt u dat uw tuin er het hele jaar door mooi bij ligt? Om uw tuin in optimale conditie te houden, is het juiste onderhoud noodzakelijk. Heeft u zelf geen tijd om uw tuin te onderhouden? Of heeft u hier geen zin in? Wij nemen het tuinonderhoud graag van u over. U bepaalt zelf welke taken wij voor u uitvoeren. Van onkruid wieden tot grasmaaien en van het onderhouden van uw bestrating en houten constructies tot snoeien. U kunt ons zelfs inschakelen voor het winterklaar maken van uw tuin. Met ons als uw hovenier in Rotterdam weet u zeker dat uw tuin mooi blijft.

Voeg houtwerk toe aan uw tuin

Door houtwerk aan uw tuin toe te voegen, geeft u uw tuin een warme, levendige en natuurlijke uitstraling. Hout is dus zeker een aanwinst voor uw tuin. Laat bijvoorbeeld een prachtig houten tuinhuis maken of kies voor een houten vlonder of houten schutting om uw tuin te verfraaien. Bij MS Tuintechniek gebruiken we voor het maken van houtwerk enkel duurzaam hout dan aan strenge eisen voldoet. Denk hierbij aan hout dat FSC & PEFC gecertificeerd is. Bovendien gaan we altijd professioneel en vakkundig te werk, zodat we u een prachtig eindresultaat kunnen garanderen. U kunt bij ons als hovenier in Rotterdam inschakelen voor:

 • Vlonders
 • Overkappingen
 • Pergola’s
 • Bergingen
 • Houten meubels op maat
 • Ombouw voor de kliko’s
 • Buitenhaarden

Contact opnemen met MS Tuintechniek

Wilt u uw tuin laten aanleggen, renoveren of onderhouden door een ervaren hovenier in Rotterdam? MS Tuintechniek staat voor u klaar! Laat ons de tuin van uw dromen realiseren. We nemen het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, voor onze rekening. En omdat geen tuin zonder onderhoud kan, verzorgen we dit ook graag voor u. Bel naar 0610103820 of stuur ons een e-mail via info@mstuintechniek.nl voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, voor meer informatie of als u vragen voor ons heeft.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.