Hovenier Wassenaar

MS Tuintechniek is dé hovenier in Wassenaar die al uw werkzaamheden uit handen neemt. Op een kundige wijze verzorgen wij uw tuin, op welk gebied dan ook. Daarmee zijn wij een full-service hovenier in Wassenaar en omgeving. Van het aanleggen en onderhouden tot aan het ontwerpen van uw tuin; u kunt ervoor bij ons terecht.

Doe een vrijblijvende aanvraag

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.

Wat wij als hovenier in Wassenaar voor u betekenen

Onze jarenlange ervaring en expertise als hovenier in Wassenaar met o.a. tuinaanleg in Rotterdam stelt ons in staat te doen wat wij het liefste doen; het omtoveren van uw buitenruimte naar de tuin van uw dromen. We doen dat graag door het gehele proces voor u uit handen te nemen of juist enkele werkzaamheden voor u te verrichten. Daarom kunt u voor elk type werkzaamheden bij ons terecht; van het ontwerpen van een nieuwe voortuin tot het onderhouden van de buxus in de achtertuin. Bovendien staat de verzorging van uw bomen, beplanting en uw gehele tuin bij ons centraal. U moet er zo lang mogelijk van profiteren en een goede verzorging is daarvoor van uitermate groot belang.

mstuintechniek
Hovenier Wassenaar
Hovenier Wassenaar
Hovenier Wassenaar

Groene waarden

Als hovenier in Wassenaar is MS Tuintechniek dagelijks veel bezig met groen. Niet alleen omdat dat ons werk is, maar ook omdat dat onze passie is. Daarom vinden we het belangrijk om onze ‘groene waarden’ in acht te nemen. Dit betekent dat wij uw tuin op een duurzame manier onderhouden, aanleggen en ontwerpen. Hier komt de nodige innovatie bij kijken. Allemaal met als doel het realiseren van een tuin die lang meegaat en goed is voor mens en milieu. Uiteraard wordt daarin ook de biodiversiteit meegenomen. 

Hovenier Wassenaar

Buitenleven

Er is niets beter dan buitenleven. Wij realiseren optimaal buitenleven als hovenier in Wassenaar graag voor u; vele klanten zijn u dan ook voor gegaan. Met de seizoenen mee vertoeven in uw prachtige tuin en genieten van de natuur en alle pracht en praal dat zich in uw tuin bevindt; dát is een tuin van MS Tuintechniek. Hiervoor moet wel het nodige verricht worden; het aanleggen van tuinhuisjes, overkappingen, het verrichten van grondwerk en houtwerk aanleggen, is geen uitzondering. 

Het team van MS Tuintechniek

MS Tuintechniek gelooft in de kracht van teamwork. Daarom zorgen we er altijd voor dat er een team van kundige professionals voor u klaarstaat. Dit betekent dat u kunt rekenen op vakmanschap én de beste service. Als hovenier van Wassenaar willen we maar één ding; een mooie tuin voor u en uw omgeving. Dat kunnen we natuurlijk niet in ons eentje, dat begrijpt u ook wel. 

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.