Hovenier Zoeterwoude

Hoveniersbedrijf Zoeterwoude | Tuinaanleg & onderhoud | Tuinrenovatie

Doe een vrijblijvende aanvraag

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.

MS Tuintechniek; Hovenier Zoeterwoude voor alle type tuinen

MS Tuintechniek is een allround hovenier voor Zoeterwoude e.o. Of het nu gaat om de complete aanleg van een nieuwbouwtuin, het onderhouden van een bestaande tuin, of om tuinrenovatie, wij helpen u met woord en daad op weg naar uw ideale tuin.

mstuintechniek
Hovenier Zoeterwoude
Hovenier Zoeterwoude
Hovenier Zoeterwoude

Wanneer u kiest voor MS Tuintechniek als uw hovenier in Zoeterwoude, dan kiest u van grondwerk tot tuinonderhoud voor échte tuinspecialisten. MS Tuintechniek bestaat uit een klein, maar vast team betrokken hoveniers. We zetten onze groene vingers in voor:

  •  Tuingrondwerken en bestrating
  •  Complete tuinaanleg
  •  Tuinonderhoud
  •  Beplantingsplan en beplanting
  •  Gazonaanleg en gazononderhoud
  •  Periodiek snoeien en vorm snoeien
  •  Het ontwerpen en plaatsen van houtwerk in de tuin
Overkapping op maat

Daarnaast hebben we oog voor tuinarchitectuur en hebben we volop creatieve tuinideeën. Daarmee geven we graag invulling aan een passend tuinontwerp, afgestemd op uw tuinwensen, de woning en hoe u het liefst uw tijd in de tuin doorbrengt.  

Thuis in alle tuinen

De tuin is een belangrijk toevluchtsoord geworden om in de eigen omgeving bij te komen van de drukte van alle dag. Voor de één betekent tuinontspanning een fijne loungehoek om in alle rust van weelderige bloemen- en plantengroei te genieten. Voor de ander kan een ideale tuin niet zonder een gazon en een speelhoek voor de kinderen. Weer een ander ziet de tuin graag onderhoudsvriendelijk, maar gezellig. En weer een ander wil graag een tuin met een grote natuurvijver en een tuinhuisje voor het kweken van kruiden. Welke tuinwensen u voor uw tuin in Zoeterwoude ook heeft: waar het aankomt op gezonde, mooie tuinen waar u zich thuis in kunt voelen, is MS Tuintechniek dé allround hovenier voor Zoeterwoude en omgeving.

 

Tuinaanleg

U zoekt een hovenier in Zoeterwoude voor tuinaanleg? Letterlijk vanaf de grond starten met de bouw van een nieuwe tuin is een spannend proces. Er is zoveel mogelijk! Wij helpen u graag van A tot Z bij dit proces, zodat stap-voor-stap precies de tuin ontstaat die u voor ogen heeft. Wanneer u uw nieuwe tuin nog niet concreet voor u ziet, maar wel bepaalde tuinwensen heeft, kunnen wij een passend tuinontwerp voor u uitwerken. Geef u fantasie vooral de vrije loop, want we zijn thuis in alle type tuinen: van gezellige gezinstuin tot strakke onderhoudsvrije tuin en van wellness-tuin tot een tuin met borders, een houten buitenkeuken en een houten overkapping of carport…Alles kan door ons eigen team worden uitgevoerd.

Tuinrenovatie

Een tuin leeft en groeit. Dit gaat niet alleen op voor de beplanting, maar een tuin moet ook kunnen meegroeien met uw tuinwensen. Voldoet uw tuin niet meer aan uw huidige wensen? Bent u door koop of huur van een nieuwe woning ook eigenaar geworden van een verwaarloosde tuin? Moet de vijver plaatsmaken voor een terras of gazon, of andersom? Of wordt het gewoon tijd voor een upgrade van de tuin? Tuinrenovatie haalt weer het mooiste uit uw tuin naar boven! Ook voor tuinrenovatie zijn wij de juiste hovenier voor Zoeterwoude en omgeving.

Tuinonderhoud Zoeterwoude

Geen tijd, ervaring of lichamelijk niet bij kracht om in de tuin te werken? Dan nemen wij dit werk graag van uw over. U bepaalt (met gepaste hulp en advies van onze kant) wat u in de tuin gedaan wilt hebben, en wij gaan voor u aan de slag! Of u onze tuinspecialisten nu af en toe, of op regelmatige basis nodig heeft voor onderhoud aan uw tuin in Zoeterwoude, wij zorgen er graag voor dat uw tuin het best mogelijke onderhoud krijgt. Stuur ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte een berichtje.

 

Houtwerk in de tuin

Zoekt u een hovenier in Zoeterwoude voor het ontwerpen en aanleggen van houtwerk in de tuin? Dan heeft u de juiste hovenier Zoeterwoude gevonden! Bij MS Tuintechniek zijn we gespecialiseerd in alle mogelijke soorten houtwerk die tuinen mooier en praktischer maken zoals: pergola’s, vlonders, overkappingen, carports, bergingen, maatwerk houten tuinmeubels, ombouwen voor de composthoop of kliko’s, schuttingen, buitenhaarden, buitenkeukens, houten terrassen, enz. Al het hout dat we gebruiken is duurzaam gekweekt, FSC & PEFC-gecertificeerd hout.

Vrijblijvende offerte hovenier Zoeterwoude

MS Tuintechniek is het allround hoveniersbedrijf voor Zoeterwoude en omgeving van Martin Sullivan. Op basis van gedegen vakmanschap en veel ervaring zorgen wij voor de aanleg en voor tuinonderhoud van alle mogelijke typen tuinen. Heeft u tuinvragen, wilt u meer informatie over onze tuindiensten of een vrijblijvende offerte opvragen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Stuur ons dan een berichtje o.v.v.: ‘Hovenier Zoeterwoude’ en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.