Hovenier

Allround hovenier MS Tuintechniek

Wilt u de aanleg, de renovatie of het onderhoud van uw tuin overlaten aan een vakkundige hovenier? Op hoveniersbedrijf MS Tuintechniek kunt u vertrouwen! Wij hebben liefde voor ons vak en dat ziet u terug in ons werk. We realiseren uw wensen voor uw tuin zo goed mogelijk. Met ons brede scala aan producten en diensten, kunt u vrijwel iedere vorm van tuinwerk aan ons uitbesteden, dus ook uw bestrating. Zo hoeft u maar één bedrijf in te schakelen voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Met ons als uw hovenier bent u verzekerd van een prachtige tuin.

Waarom MS Tuintechniek?

Bij MS Tuintechniek willen we u zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom handelen wij altijd naar uw wensen. Als hovenier streven wij naar 100% klanttevredenheid omdat wij een tuin willen afleveren waar u nog jarenlang van geniet. We hebben ontzettend veel ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen en voorzien u graag van een advies op maat. Met ons als uw hovenier hoeft u geen verschillende partijen meer te zoeken, want bij ons vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. De voordelen die wij u bieden, zijn:

 • Snelle reactie en snelle handelingen in het voorbereidingsproces
 • Persoonlijk contact
 • 100% klantgericht
 • Kwaliteit
 • 1 partij van a tot z

Een nieuwe tuin van a tot z

Wilt u een geheel nieuwe tuin laten ontwerpen? Wij realiseren graag de tuin van uw dromen. Niet alleen door deze volledig naar wens voor u te ontwerpen, maar ook door uw tuin aan te leggen. Hierbij houden we rekening met elk detail. We denken na over de bestrating, beplanting, tuinverlichting en indeling. Als hovenier werken we enkel met duurzame en kwalitatieve materialen. We maken milieubewuste keuzes en zorgen ervoor dat uw tuin lang meegaat. En dat voor een voordelige prijs!

Tuinrenovatie

Wilt u wel graag iets nieuws voor uw tuin, maar niet een geheel nieuwe tuin laten aanleggen? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw tuin te laten renoveren. Dit is dé oplossing als uw bestrating verzakt is, de planten zeer groot gegroeid zijn of uw tuin gewoon niet meer is wat het geweest is. Als hovenier kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden van een tuinrenovatie. We kijken in hoeverre materialen hergebruikt kunnen worden, snoeien te groot geworden bomen of struiken en vervangen houten constructies indien dit nodig is. Hovenier MS Tuintechniek is dé specialist als het gaat om tuinrenovaties.

Tuinonderhoud

Een tuin moet onderhouden worden. Heeft u geen tijd om dit zelf te doen? Of vindt u het niet leuk? Dan kunt u een hovenier inschakelen voor uw tuinonderhoud. U bepaalt dan zelf welke taken wij voor u uitvoeren. Zo kunnen we onkruid wieden en grasmaaien, maar ook zwaardere taken, zoals snoeiwerk, verzorgen. Ook het onderhouden van uw bestrating en houten constructies kunt u aan ons overlaten. Zo kunnen we bijvoorbeeld vlonders schoonmaken en behandelen met olie. En u kunt natuurlijk ook uw tuin winterklaar laten maken door een hovenier. Door het tuinonderhoud uit te besteden, weet u zeker dat uw tuin altijd in optimale conditie verkeert.

Verschillende mogelijkheden met houtwerk

In veel tuinen is hout te vinden. Houtwerk geeft een tuin namelijk een warme, levendige en natuurlijke uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig houten tuinhuis, een houten vlonder of een houten schutting? Onze specialisten kunnen het voor u realiseren! Wij gebruiken enkel duurzaam hout dan aan strenge eisen voldoet. Het hout waarmee we werken is dan ook FSC & PEFC gecertificeerd. Daarnaast gaan we altijd professioneel en vakkundig te werk, waardoor u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Als hovenier kunnen we uw tuin voorzien van:

 • Vlonders
 • Overkappingen
 • Pergola’s
 • Bergingen
 • Houten meubels op maat
 • Ombouw voor de kliko’s
 • Buitenhaarden

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Hovenier nodig? Neem contact op

Hovenier nodig? MS Tuintechniek staat voor u klaar om de tuin van uw dromen te creëren. Wij kunnen het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, van u overnemen. Maar ook de renovatie en het onderhoud van uw tuin. Want geen tuin kan zonder onderhoud! Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem voor meer informatie of als u vragen heeft gerust contact met ons op. Bel naar 0610103820 of stuur een e-mail naar info@mstuintechniek.nl.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

M. Sullivan Tuintechniek