Hoveniersbedrijf Den Haag

Hovenier nodig in Den Haag? Wij als hoveniersbedrijf in Den Haag bieden professionele tuinaanleg, dat is waar het bij ons om draait. Door vakkennis en ervaring zorgen wij ervoor dat wij in Haagse regio een bijzondere tuin kunnen creëren. Ons bedrijf kan het gehele hoveniers- traject, van ontwerp tot oplevering, voor u uit handen nemen.

Doe een vrijblijvende aanvraag

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.

De hovenier in Den Haag; MS Tuintechniek

Een tuin laten aanleggen in Den Haag? Kies dan voor MS Tuintechniek! De vakmannen en specialisten die bij MS tuintechniek werkzaam zijn beschikken over jarenlange ervaring met het aanleggen van tuinen, tevens beschikken ze over een hoge mate van kennis. 

mstuintechniek

Wanneer u kiest voor hoveniersbedrijf in Den Haag MS Tuintechniek om uw tuin in Den Haag te laten aanleggen, bent u verzekerd van een professioneel aangelegde tuin die geheel voldoet aan de wensen die u heeft.

Hoveniersbedrijf Den Haag
Hoveniersbedrijf Den Haag
Overkapping op maat

Wat doet MS Tuintechniek; DE hovenier in Den Haag nog meer?

Naast het aanleggen van nieuwe tuinen voeren wij ook veel andere werkzaamheden uit. Eigenlijk kunnen wij alles voor u uit handen nemen als het gaat om werkzaamheden in en rondom uw tuin. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Tuin renovatie
  • Tuinonderhoud
  • Tuinontwerp
  • Houtwerk
  • Grondwerk voor grond en bodemverbetering

Of u nu bijvoorbeeld van hout gemaakte tuinmeubels, een schutting, of een pergola wenst of het snoeien van bomen en- of het winter en zomer onderhoud aan de tuin liever laat doen door professionals. Misschien wel een geheel nieuw tuinontwerp wenst te laten ontwikkelen? Bij MS Tuintechniek in Den Haag bent u aan het juiste

houtwerk pergola

De hovenier in Den Haag; bestrating en beplanting

Naast het onderhouden, renoveren, aanleggen en ontwerpen van tuinen verzorgen wij ook beplanting en bestrating voor de tuin geheel aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beplanting wat veilig is voor uw huisdieren, goed voor het milieu en insecten zoals de bijen maar ook aan de sfeer die beplanting kan uitstralen en welke sfeer het met zich mee brengt. Hetzelfde geldt voor de bestrating, heeft u kinderen en dienen wij hier de bestrating op aan te passen? Liever gras, grind of boomschors in plaats van tegels? Of is het juist een geheel onderhoudsvrije tuin wat wenselijk is voor u?

Wij adviseren en helpen u graag in het maken van de juiste keuze, wat aansluit en passend is bij de wensen die u heeft voor de tuin. De materialen waar wij mee werken en wat wij toepassen in tuinen in Den Haag zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Laat ons vooral weten wat u wensen en behoeften zijn, wij helpen u graag!

De Hovenier in Den Haag helpt u graag!

Heeft u geen idee wat er met de tuin dient te gebeuren en heeft u behoefte aan advies van de experts? Twijfel dan niet maar neem contact met ons op.

Wij komen graag bij u langs voor het inventariseren van de tuin, de mogelijkheden en natuurlijk de wensen en behoefte die u heeft. Voor alle tuinen in Den Haag en omgeving bent u bij MS Tuintechniek aan het juiste adres.

De echte professionele hovenier van MS Tuintechniek Den Haag leveren alles in en rondom tuinen met een hoogstaande kwaliteit.
Wij helpen u graag bij het realiseren van uw dromen als het gaat om de tuin en alle benodigdheden die bij een tuin komen kijken.

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.