Overkapping op maat laten maken

Overkappingen op maat laten maken

Wilt u beschut kunnen zitten in de tuin? Of wilt u op warme dagen niet direct naar binnen hoeven gaan wanneer het regent? Dan kan MS Tuintechniek u helpen. U kunt ons diverse overkappingen op maat laten maken. We kunnen voor uw tuin geheel naar uw wensen een passende overkapping realiseren. U wordt tijdens het gehele proces volledig ontzorgd, vanaf ontwerp tot aflevering.

Waarom overkappingen op maat laten maken?

Overkappingen zijn zeer praktisch en bieden een hogere mate van comfort in uw tuin. Bovendien kunt u diverse soorten overkappingen op maat laten maken. Veel mensen kennen de carport als een praktische overkapping voor de auto en woningingang. Verder kunnen we ook een overdekt terras realiseren in de tuin. Dit beschermt bijvoorbeeld uw tuinset tegen het weer en laat u vrijwel iedere dag buiten zitten zodra het warm genoeg is. Een overkapping kan op deze manier beschermen tegen zowel regen als felle zon.

Een overkapping geheel naar wens

Overkappingen op maat laten maken kunt u het best aan een professional overlaten. Bij MS Tuintechniek kunt u erop vertrouwen dat ervaren specialisten uw overkapping ontwerpen en komen realiseren. Zo kunnen we een overkapping opnemen in een volledig tuinontwerp. Ook kunnen we enkel de overkapping ontwerpen en realiseren. We letten hierbij op alle praktische en sfeervolle aspecten. Denk hierbij aan de houtsoort en eventuele plafondlampen voor buiten.

Geniet van een verbeterde tuinbeleving

Wanneer wij een overkapping maken, streven we er altijd naar om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren. Zo kunnen we bijvoorbeeld rekening houden met optimaal benut van de ruimte. Ook is het mogelijk dat we het formaat van de overkapping aanpassen zodat er nog voldoende tuin overblijft. We houden rekening met uw tuinbeleving. Overkappingen op maat laten maken heeft namelijk ook effect op de sfeer die u creëert met beplanting, bestrating en verlichting.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Stevige en duurzame constructies

Overkappingen op maat laten maken door MS Tuintechniek is een verstandige keuze. Wij kunnen u namelijk verzekeren van kwaliteit. We werken bijvoorbeeld enkel met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Hierdoor kunt u zeker zijn van een stevige en duurzame constructie. Verder houden we rekening met de inrichting. Zo is het mogelijk om een buitenkeuken te betrekken in het ontwerp.

Wilt u weten wat er verder voor mogelijkheden zijn binnen overkappingen op maat laten maken door MS Tuintechniek? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.