Overkapping op maat

Wilt u graag uw tuin voorzien van een overkapping op maat? Bij MS Tuintechniek kunt u een overkapping laten maken voor uw tuin. Zowel esthetisch als praktisch kan een overkapping een mooie toevoeging zijn. Duurzaamheid en kwaliteit staat bij ons centraal. Daarom werken wij aan de ene kant met duurzaam hout van hoge kwaliteit. Aan de andere kant streven we naar de beste kwaliteit door maatwerk te leveren. Wij houden rekening met uw wensen en het volledige tuinontwerp.

Doe een vrijblijvende aanvraag

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.

De voordelen van een overkapping op maat

Bij MS Tuintechniek kunt u terecht voor een overkapping op maat. Allereerst heeft een overkapping een praktische functie. In de basis is het doel van een overkapping om zon en regen te weren. Een overkapping die aansluit bij het ontwerp van uw tuin, zorgt voor meer comfort. Om u zo veel mogelijk comfort te bieden, proberen we de ruimte zo goed mogelijk te benutten. Daarnaast heeft een overkapping voor uw tuin een esthetische functie. Een overkapping die is opgenomen in het volledige tuinontwerp, heeft een positieve invloed op uw tuin. Om zowel op praktisch als esthetisch gebied een kwalitatief goede overkapping te kunnen leveren, leveren wij maatwerk. 

mstuintechniek
Overkapping op maat
Overkapping op maat
Overkapping op maat

Een duurzame overkapping op maat

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij realiseren voor u graag een duurzame overkapping. Duurzaamheid proberen we te bereiken door met hout te werken dat lang meegaat. Het hout en de constructie van onze overkappingen zijn zeer stevig. Bovendien werken wij alleen met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Zo proberen we een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van onze planeet.

Overkapping op maat

Advies over een overkapping op maat

Om uw wensen zo veel mogelijk tegemoet te komen, plannen wij graag een kennismakingsgesprek met u in. Zo proberen wij uw wensen in kaart te brengen. Daarnaast houden we op basis van uw wensen rekening met het volledige tuinontwerp. Onze specialisten weten dankzij hun kennis en ervaring precies hoe ze een overkapping moeten realiseren van hoge kwaliteit. Naast het realiseren van een overkapping op maat, bieden wij ook schuttingen aan voor uw tuin. Tijdens een kennismakingsgesprek informeren wij graag over de kosten van schuttingen plaatsen.

Contact opnemen voor een kennismakingsgesprek

Wilt u graag een overkapping op maat en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met MS Tuintechniek. Wij plannen dan graag een kennismakingsgesprek met u in zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen. Een kennismakingsgesprek is bij ons geheel vrijblijvend.

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.