Schutting plaatsen kosten

Schuttingen plaatsen

Wilt u graag genieten van direct meer privacy in de tuin? Dan kunt u ervoor kiezen dat MS Tuintechniek schuttingen komt plaatsen. Schuttingen zijn voor veel tuinen essentieel. Het maakt de tuinafscheiding duidelijk, zorgt voor veiligheid en bovenal geeft het u privacy. Wij kunnen de schuttingen van uw tuin geheel naar wens realiseren.

Wanneer schuttingen laten plaatsen?

Schuttingen zijn voor veel mensen een essentieel onderdeel van de tuin. Vrijwel iedere soort woning met een tuin heeft een schutting. U kunt er namelijk snel veel privacy mee creëren. Om deze reden plaatsen we ze vaak in nieuwbouwtuinen. Hier heeft de beplanting nog niet voldoende kans gehad om hoog of dicht te groeien. Ook bij rijtjeshuizen zijn schuttingen vaak onmisbaar om toch van privacy te kunnen genieten wanneer u wilt relaxen in de tuin. Verder kunnen we ook schuttingen plaatsen om bijvoorbeeld vuilcontainers aan het zicht te onttrekken.

Schuttingen van duurzaam hout

Bij MS Tuintechniek plaatsen we schuttingen van hout. We gebruiken hiervoor hout van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de schutting voor een lange tijd stevig en mooi blijft. Wij maken en plaatsen enkel schuttingen van FSC en PEFC gecertificeerd hout. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Verder is het mogelijk om het hout te behandelen. Dit kan bijvoorbeeld de kleur van de schutting beïnvloeden. Zo kan uw schutting bijvoorbeeld zwart of groen worden voor een onopvallende uitstraling.

Schuttingen op maat

We kunnen u diverse opties bieden voor de houtsoort en de afwerking van het hout. Daarbij kunnen we uw gehele schutting op maat maken. We werken namelijk niet alleen met standaard formaten voor schuttingen. De meeste schuttingen hebben een hoogte van 180 cm om inkijk van langslopende mensen te voorkomen. Heeft u een kleine tuin en wilt u een ruimtelijker gevoel behouden? Dan kunnen we dit aanpassen. Zo is het mogelijk om openingen of vensters in de schutting te realiseren. Daarnaast kunnen we ze ook van andere hoogten plaatsen.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Schuttingen plaatsen met andere mogelijkheden

Schuttingen plaatsen is een van onze werkzaamheden die onderdeel kan zijn van een volledige tuinaanleg. Verder kunnen we schuttingen combineren met het creëren van sfeer middels tuinverlichting. We bespreken voordat we aan het werk gaan in uw tuin graag al uw wensen. Daarbij informeren we u over de mogelijkheden voor schuttingen. Zo kunnen we uiteindelijk de tuin van uw dromen realiseren. Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

M. Sullivan Tuintechniek