Tuinrenovatie

Is uw tuin toe aan renovatie? Wij zijn dé specialisten als het gaat om tuin renovaties.

Tuinrenovatie

Is uw tuin niet meer wat het geweest is? Is de bestrating bijvoorbeeld verzakt of zijn de planten zeer groot gegroeid? Dan is een tuinrenovatie vaak voldoende en hoeft u niet direct een volledig nieuwe tuinaanleg te laten plaatsvinden. Bij MS Tuintechniek denken we graag mee over de mogelijkheden voor een tuinrenovatie en bespreken we waar nodig de best passende alternatieven.

Overkapping op maat

Wanneer is er een tuinrenovatie nodig voor uw tuin?

U kunt op ieder moment besluiten dat u een tuinrenovatie overweegt. In de meeste gevallen voeren we een tuinrenovatie uit wanneer de tuin verouderd is. Dit kan bijvoorbeeld te zien zijn aan verzakte bestrating. Ook kunt u de struiken en bomen te groot vinden. Vaak denken de meeste mensen dan direct dat de planten eruit moeten of dat er geïnvesteerd moet worden in een geheel nieuwe bestrating. Wij zien dat dit niet altijd nodig is en een renovatie voldoende kan zijn.

Hovenier Rotterdam
Tuinaanleg Zoetermeer

Hoe bepalen we wat we renoveren?

Een tuinrenovatie van MS Tuintechniek verloopt altijd in samenspraak met u. We kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden, maar als u toch iets wilt vervangen, zullen wij dit uitvoeren. We baseren ons advies voor renovatie altijd op de staat van uw tuin. Zo kijken we bijvoorbeeld in hoeverre we de materialen van de bestaande bestrating kunnen hergebruiken. Vaak kunnen we door de tuin opnieuw te bestraten veel van de oude pracht van uw tuin weer doen herleven.

Profiteer van onze duurzame tuinrenovatie

Herstel is een essentieel onderdeel van onze tuinrenovatie. Hierbij stellen we het hergebruik van materialen centraal. Zo kunnen we uw tuin op een zeer duurzame manier weer prachtig laten zijn. Wanneer u struiken of bomen eigenlijk te groot vindt, kunnen we ze vaak snoeien. We bezitten de juiste kennis en materialen om struiken en bomen terug te snoeien. Vaak kunnen we meer snoeien dan u eerst dacht. Daarna kunt u ons de beplanting op de juiste grootte houden als onderdeel van ons tuinonderhoud.

Wat kan MS Tuintechniek renoveren in uw tuin?

Buiten bestrating en beplanting kan het ook zo zijn dat de houten constructies in uw tuin aan een reparatie toe zijn. Is het niet meer naar wens te herstellen? Dan kunnen we ook diverse houten constructies vervangen. Zo kunnen we schuttingen plaatsen voor weer een strakke omheining. Daarbij kunt u ook voor een andere uitstraling kiezen. Bent u benieuwd wat er mogelijk is binnen een tuinrenovatie voor uw tuin? Neem dan gerust contact op met MS Tuintechniek.

‘De enige manier om goed werk te leveren is om te doen waar
je van houdt’

Martin Sullivan

0
Tevreden Klanten
0
Projecten Afgemaakt
0 +
Jaar Ervaring
0
Klanten Reviews

Wat zeggen onze klanten?

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.