Tuinaanleg in Alphen aan den Rijn

MS Tuintechniek verzorgt alles voor u op het gebied van tuinen. Zo ook een tuinaanleg in Alphen aan den Rijn voor een complete tuin, of vernieuwing van een al bestaande tuin. Voor bedrijven, stadsparken, residentiële tuinen en alles daar tussenin. Dit betekent dat ook u kunt profiteren van onze diensten. Neemt u snel contact met ons op of leest u hieronder hoe wij u bedienen?

Doe een vrijblijvende aanvraag

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.

Professionals

Bij MS Tuintechniek gaan we op een professionele wijze te werk. Dit betekent dat u bedient wordt door professionals en dat het resultaat daar op wijst. Een ontwerp waarin alle bouwkundige elementen nauwkeurig zijn verwerkt, het kunnen aanleggen van een drainagesysteem en een vijver; het is allemaal onderdeel van de dagelijkse gang van zaken voor ons. Dit resulteert er dan ook in dat wij veel werkzaamheden voor u kunnen verrichten en te allen tijde een hoog niveau van service waarborgen. Tuinaanleg in Alphen aan den Rijn door MS Tuintechniek, daar hoef je dus niet meer naar om te kijken.

mstuintechniek
Tuinaanleg Alphen aan den Rijn
Tuinaanleg Alphen aan den Rijn
Tuinaanleg Alphen aan den rijn

Voorbereidende werkzaamheden

Bij tuinaanleg in Zoetermeer en omgeving is het van belang dat er voorbereidende werkzaamheden worden verricht. Dit houdt in dat wij allereerst een beeld moeten hebben van uw wensen en de huidige situatie in uw tuin. Wij vragen u daarom om een vrijblijvende offerte aan te vragen. We geven u daarin een indicatie van de kosten van de tuinaanleg in Alphen aan den Rijn en het traject dat we gaan doorlopen. Bovendien krijgt u daarna, indien gewenst, een ontwerp op maat. Onze eigen tekenaar geeft precies weer waar de tuinverlichting komt, hoe verhoogde plantenbakken structuur geven aan uw tuin en waar een grindpad komt te liggen. Daarnaast zal er hoogwaardig materiaal ingeslagen worden en zullen er andere voorbereidende taken verzet worden. Grondwerk om de tuin klaar te maken en houtwerk voorbereiden, zijn daarin geen uitzondering. 

Tuinaanleg Alphen aan den Rijn

Complete tuin

De realisatie van een complete tuin wordt uit handen genomen door ons. Dit betekent dat wij een schutting op maat voor u kunnen bouwen, maar dat wij ook meteen even de keramische tegels en klinkers leggen. Bestrating, voorbereiding, bouw, onderhoud en het planten; we kijken er niet meer gek van op. MS Tuintechniek zorgt ervoor dat u weer kunt genieten van uw tuin en dat uw tuin lang meegaat. Wilt u liever geen complete tuin laten aanleggen? Dan kunt u ook kiezen voor tuinaanleg in Alphen aan den Rijn in de vorm van vernieuwing. De elementen die u niets meer vindt, worden verwijderd en vervangen. De rest? Die blijft staan. Ook dát is onderdeel van tuinaanleg in Alphen aan den Rijn.

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.