Tuinaanleg in Zoetermeer

Tuinontwerp

Wilt u een geheel nieuwe tuin laten ontwerpen? Dan kunt u uitstekend terecht bij MS Tuintechniek voor uw tuinontwerp. We kunnen uw nieuwe tuin volledig naar wens ontwerpen. We maken hiervoor graag kennis met u. Het maakt voor het tuinontwerp ook niet uit wat voor soort tuin u wenst. Wij realiseren graag de tuin van uw dromen. We kunnen de tuin namelijk niet alleen ontwerpen, maar ook volledig aanleggen.

Tuinaanleg in Zoetermeer

MS Tuintechniek ontzorgt u compleet op het gebied van tuinaanleg in Zoetermeer. Wij nemen het gehele proces uit handen zodat u er geen werk meer aan heeft en, nadat wij onze taak verricht hebben, kunt genieten van de tuin van uw dromen. Of dit nu gaat om het maken van een ontwerp, het bestraten van uw voor- en achtertuin of het aanleggen van een complete tuin, maakt niet uit.

Voor wie?

Tuinaanleg in Zoetermeer en tuinaanleg in Alphen aan den Rijn en omgeving is er voor iedereen. MS Tuintechniek is al vele jaren actief in de branche op vrijwel iedere schaal. Ons team van kundige professionals kan daarom uit de voeten met (kleine) tuinen van particulieren, maar ook met stadstuinen en bedrijfstuinen. Is er iets dat wij niet weten? Dan bereiden wij ons voor zodat we goed beslagen ten ijs komen en u alsnog kunnen helpen met uw tuinaanleg in Zoetermeer. Daarmee zorgen we ervoor dat we iedere klus aankunnen, of dat nu om een vernieuwing van de tuin gaat of om het aanleggen van verhoogde plantenbakken.

Ontwerp

Tuinaanleg in Zoetermeer vangt pas aan op het moment dat het ontwerp is goedgekeurd. Gelukkig weten wij uit ervaring dat dat geen probleem is, ons team weet wat zij doet. Na het bespreken van uw wensen gaan wij aan de slag om deze wensen te integreren en vorm te geven in het ontwerp. Daarbij nemen wij bouwkundige elementen, esthetiek en functionaliteit mee. Zo zorgen we ervoor dat u een tuin krijgt waar u gelukkig van wordt, maar die bovenal gebruikt kan worden en veilig is. Ook biodiversiteit en duurzaamheid staan bij deze stappen centraal voor de tuinaanleg in Zoetermeer.

Grondwerk

Bij tuinaanleg in Zoetermeer komt uiteraard ook het nodige grondwerk kijken. Dit houdt in dat de grond wordt afgegraven en geëgaliseerd. Indien nodig wordt er ook grondverbetering toegepast, bijvoorbeeld door compost of zand toe te voegen. Dit zorgt voor een stabiele ondergrond voor wat er in uw tuin komt te staan en is dus van essentieel belang. Na het grondwerk begint MS Tuintechniek voor u met de aanleg van de bestrating en verharding. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het leggen van keramische tegels of klinkers, het aanleggen van een oprit of het plaatsen van een terras. Ook het aanleggen van trappen en het maken van afscheidingen behoren tot de mogelijkheden.

Onze diensten

Tuinontwerp

Een tuinontwerp op basis van uw wensen.

Tuinaanleg

Volledige tuinaanleg door MS Tuintechniek.

Houtwerk

Houtwerk in uw tuin creëert een warme, levendige en natuurlijke uitstraling.

Tuinonderhoud

Besteed uw tuinonderhoud uit aan MS Tuintechniek.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de tuinaanleg in Zoetermeer van MS Tuintechniek? Dan helpen we u graag met het realiseren van de tuin van uw dromen. U kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. U weet waar u aan toe bent en wij laten ons van onze beste kant zien!

Benieuwd wie wij zijn

Professionele tuinaanleg, dat is waar het bij ons om draait. Door vakkennis en ervaring kunnen wij u voorlichten over de mogelijkheden om voor u een bijzondere tuin te creëren. Ons bedrijf kan het gehele traject, van ontwerp tot oplevering, van u overnemen. Van Tuindesign tot renovatie en onderhoud.

Tuinonderhoud
Contactformulier

Neem contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem heel eenvoudig contact met ons op en wij zullen spoedig bij u terug komen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.