Tuinaanleg in Rotterdam

Tuinaanleg in Rotterdam en tuinaanleg in Den Haag door MS Tuintechniek, dan bent u gegarandeerd van een prachtig resultaat. Met ons kundige team nemen we alle zorgen in uw tuin uit handen en verzorgen we een proces waar u niet naar om hoeft te kijken. Keramische tegels aanleggen en schuttingen plaatsen; u kunt er allemaal bij ons voor terecht. Dit doen wij voor bedrijven, in parken, nieuwbouwhuizen én bestaande woningen. 

Doe een vrijblijvende aanvraag

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.

Ontwerp en voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, ook bij tuinaanleg in Rotterdam en dat begrijpt MS Tuintechniek. Daarom nemen we graag uw wensen met u door. Op deze manier krijgen wij een goed begrip van wat u van ons verwacht en kunnen we u meteen melden of dit mogelijk is of niet. Daarnaast bespreken we hoe dit in zijn werking zal gaan, maken we een ontwerp voor uw tuin en maken we, indien nodig, enige aanpassingen. Bovendien is het goed om te vermelden dat in het ontwerp alle bouwkundige elementen zoals drainage worden meegenomen. Ons team heeft een brede specialisatie en uitgebreide kennis op dit gebied. Dit zorgt ervoor dat u altijd een tuinaanleg in Rotterdam krijgt die er goed uitziet én technisch goed in elkaar zit. 

mstuintechniek
Tuinaanleg Rotterdam
Tuinaanleg Rotterdam
Tuinaanleg Rotterdam

Esthetische hoogstandjes

MS Tuintechniek verwerkt in haar tuinaanleg in Rotterdam graag de esthetische hoogstandjes die u wenst te zien. Een tuin die een genot voor het oog is, is vaak ook meteen een tuin waar u graag in vertoeft. Dit betekent dat we graag voor u meedenken over hoe dit gerealiseerd kan worden. Een grindpad naar uw nieuw aangelegde vijver en een aantal verhoogde plantenbakken in combinatie met wat houtwerk; het kan allemaal. Dit nemen wij, indien gewenst, op in ons ontwerp zodat u een goede indruk krijgt van het geheel. Bovendien verliezen wij daarbij nooit de functionaliteit uit het oog, uw tuin is er om in te leven.

Tuinaanleg Rotterdam

Tuinaanleg in Rotterdam en de kosten

De kosten van tuinaanleg in Rotterdam kunnen sterk uiteenlopen. Zo is het van belang welke werkzaamheden u wenst te laten verrichten, maar ook hoe groot uw tuin is en welke materialen gebruikt gaan worden. Daarom willen we graag uw wensen met u bespreken. U kunt ons dan vertellen wat u precies in gedachten had. Is dit eenmaal duidelijk en zijn wij langs geweest om te komen kijken in uw tuin? Dan kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Bij een akkoord gaan wij voor u aan de slag met de tuinaanleg in Rotterdam. Neemt u snel contact met ons op? 

Vraag hier uw offerte aan

MS Tuintechniek voelt zich vereerd dat u vertrouwen en interesse heeft in ons.